Selecteer een pagina

 

Verkoop pagina 
Occasions

E

Tractoren

E

Machines

E

Overig

Klant staat centraal

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.

Ruim 15 jaar  kwaliteit

A.C. van Winden werd begin 2015 opgericht door Aad van Winden, na geruime tijd in loondienst te hebben gewerkt. Met ruim 15 jaar ervaring is hij op het gebied van onderhoud en reparatie van landbouwmachines inmiddels een bewezen vakman. Afhankelijk van het soort reparatie komen wij aan huis of werken op eigen locatie. In eigen werkplaats en met de beste onderdelen maakt een goede en snelle service mogelijk. Uw landbouwmachine is daarom bij ons altijd in vertrouwde handen voor onderhoud en reparatie. Wij hebben ervaring met diverse merken.A.C. van Winden verleent service aan huis of neemt uw voertuig onder handen in de eigen werkplaats.

Waarom A.C. van Winden?

Landbouwmachines verrichten veel werk voor hun eigenaren. Regelmatig onderhoud door een vakman is dan ook onontbeerlijk voor een goede en veilige werking. U verlengt hiermee de levensduur en bespaart uiteindelijk kosten. A.C. van Winden heeft ruime ervaring in de reparatie en onderhoud van landbouwmachines van uiteenlopende merken. Of het nu gaat om reparatie, onderhoud bouwen of verbouwen, wij lossen het voor u op! Wij beschikken over een eigen werkplaats, voorzien van alle benodigdheden. Tevens komen wij aan huis voor reparatie en onderhoud aan uw machine.

=

Scherpe prijzen

=

Service aan huis

=

Flexibele werktijden

Neem contact op voor een vrijblijvende afspraak.

Wij voorzien u graag van advies en denken met u mee.

E

Ruim 15 ervaring

E

Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding

E

Vakkundige reparatie en onderhoud

E

Altijd garantie

Neem contact op via

dit formulier

12 + 3 =